MLS Football Jersey

Real Madridin VAR-maalit torjuivat kaksinkertaisen La Ligan keskiarvon

Halvat Real Madrid Kids Football Kit kohtasi kovan haasteen Sevillaa vastaan viime sunnuntaina, ja Carlo Ancelottin joukkue onnistui vasta 81. minuutilla Santiago Bernabeulla. Yksinäinen maali varmisti sen johtoaseman La Ligan sarjataulukon kärjessä, ja se säilytti kuuden pisteen eron Gironaan.

Replica Real Madrid Football Shirts olisi voinut siirtyä johtoon jo aiemmin ottelussa, kun Lucas Vazquez teki maalin, mutta VAR hylkäsi maalin Nacho Fernandezin Youssef En-Nesyriin kohdistaman rikkeen vuoksi.

Cheap Real Madrid Kids Football Kit
Real Madridin VAR-maalit torjuivat kaksinkertaisen La Ligan keskiarvon

Raporttien mukaan videoassistenttituomarijärjestelmän käyttöönoton jälkeen vuonna 2018, Halvat Real Madrid Football Shirts on saanut maalin hylätyksi 27. kerran La Ligassa. Eniten on kärsitty Sevillassa (16), jonka jälkeen tulevat Atletico Madrid (14), Valencia (14), Real Sociedad (13), Celta Vigo (12) ja Barcelona (11).

Real Madrid suhtautuu epäilevästi siihen, miten tehokkaasti toimitsijat hyödyntävät VAR:ia, eivätkä esitetyt tilastot todennäköisesti muuta heidän kantaansa asiaan. On olennaista tunnustaa, että tämä ei välttämättä tarkoita, että kaikki nämä päätökset olisivat olleet virheellisiä; pikemminkin se viittaa siihen, että Los Blancos on saattanut kohdata muita enemmän epäsuotuisia lopputuloksia tilanteissa, joihin liittyy pieniä marginaaleja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Barcelona ser Inzaghi som aktuell som manager
Next post Xavi plánuje dovolenou, je možný jeho brzký návrat
MLS Football Jersey