MLS Football Jersey

Barcelona ja Real Madrid vaarassa jäädä paitsi 14-vuotiaasta sensaatiosta

Gui Ruck on kiistatta kaikkien aikojen halutuin 14-vuotias jalkapalloilija, ja Real Valladolidin nuori pelaaja on herättänyt kiinnostusta useissa Euroopan huippuseuroissa, kuten Barcelonassa ja Real Madridissa.

Paris Saint-Germain og Halvat Manchester City fodboldtrøje on myös yksi niistä seuroista, jotka pitävät silmällä Ruckia, joka lähtee Segunda-joukkueesta tänä kesänä, kun hänen sopimuksensa päättyy. Tässä vaiheessa hän saattaa kuitenkin hylätä kaikki nämä seurat ja palata kotimaahansa Brasiliaan, josta hän on ollut poissa seitsemänvuotiaasta asti.

Manchester City fodboldtrøje
Barcelona ja Real Madrid vaarassa jäädä paitsi 14-vuotiaasta sensaatiosta

MD kertoo, että Ruck kannattaa paluuta Brasiliaan jatkamaan uraansa ja että hän voi jäädä Eurooppaan vain, jos hän saa hyvän tarjouksen joltakin edellä mainituista seuroista. Hän pitää mahdottomana saada ykkösjoukkueen paikkaa yhdessäkään näistä seuroista ennen 19- tai 20 ikävuotta. Ruckin päätöstä odotetaan lähiviikkoina.. Halvat Barcelona tøj til børn toivovat, että he voivat jotenkin saada hänet jäämään Espanjaan, kun taas Halvat fodboldtrøjer Real Madrid ajattelee samoin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Xavi plánuje dovolenou, je možný jeho brzký návrat
Next post Neymar mocks Dembele: PSG surprise!
MLS Football Jersey